Kiitä

Kun aamulla avaat silmäsi, kiitä.
Ei ole itsestäänselvyys, että juuri
sinä olet siinä.
Elämä on lahja, joten pidä siitä
hyvää huolta.

Mitä jos heräisikin aamulla kiittäen. Hymyilisi peilikuvalleen ja sitten aloittaisi päivän askareet. Olen melko varma, että päivästä kehkeytyisi huomattavasti erilaisempi
jos muistaisi näin tehdä.

Helpommin sanottu kuin tehty. Tarkoitan tällä itseäni. Helpommin sanottu kuin tehty, mutta mahdollista ja tietysti toivottavaa.

Kaiken aikaa teen töitä, että yrittäisin tuoda päivääni hyvän fiiliksen. Aamun pyrin aloittamaan rukoillen siunausta päivään itselleni, läheisilleni ja ihmisille joiden kanssa olen tekemisissä sinä päivänä.

Joinain päivinä on hyvä olo, toisina ei. Sitähän
elämä on. Tiedän kuitenkin, että minua ja läheisiäni kannatellaan. Kun uskot ja kiität, se on juuri sitä mitä meiltä odotetaankin.
Rakas äitini on sanonut minulle usein, että:
”kiitä”. Välillä olen ajatellut, että en jaksa yksinkertaisesti tai, että ei siitä ole apua.
Tiedän kuitenkin, että siitä on apua. Olen sen nähnyt elämässäni. Kun olen kiittänyt ja rukoillut olen saanut avun ahdinkooni tai jopa aivan pieneen mielen murheeseen.

On meistä itsestämme kiinni miten minkäkin kuvan mistäkin rakennamme. Miten päivän elokuvamme haluamme aloittaa. Yritetään se tehdä mahdollisimman lempeästi ja itseämme sekä toisia arvostaen.

Kaikkeen emme voi itse vaikuttaa, mutta siihen mihin voimme niin tehdään siinä parhaamme, että itse sekä kanssaeläjämme voisivat mahdollisimman hyvin. Rakkaus on elämä ja elämä on rakkaus.

Piia