Korona

Korona

Mitä ajatuksia se sinussa herättää?
Kun viime vuonna tämä koko maailmaa koskettava pandemia puski päälle oikein kunnolla jokaisen elämä mullistui.
Meille vauraassa yhteiskunnassa asuville täällä Pohjolassa se oli katastrofi. ( Tarkoitan tällä vauraassa yhteiskunnassa asuvilla sitä, että meillä täällä Suomessa on lähes jokaisella paremmat olot kuin esim. kehitysmaissa.)
Ei enää illanviettoja, suuria tapahtumia, harrastuksia jne.
Se oli isku monelle.

Rokotteet

Tällä hetkellä rokotteiden kannalta täällä on hyvä tilanne ja jokainen sen halutessaan saa.
Itse en edes miettinyt otanko rokotteen vai en. Se oli selvää, että otan. Toinen on vielä saamatta. Toivottavasti ihmiset ottaisivat rokotteen, että tautia saataisiin aisoihin.

Miten Korona minuun on vaikuttanut

Kun jäin Koronan vuoksi lomautetuksi työstäni viime vuonna keväällä pariksi kuukaudeksi se ahdisti alussa ja mietin mitä tämä tuo tullessaan. Olihan se surullista, kun ei voinut nähdä vanhempia, muita läheisiä tai ystäviä. Sitten päätin sopeutua tilanteeseen.

Terapeuttini kanssa puhuimme haaveistani ja siitä mikä minua kenties kiinnostaisi. Kirjoittaminen nousi päällimmäisenä mieleeni.
Olen aina tykännyt kirjoittamisesta ja Äidinkielestä koulussa. Nuorena kirjoittelinkin jonkin verran. Sen jälkeen se olikin lähinnä oman pään sisässä tapahtuvaa riimittelyä jne.

Sattumalta keskustelin viesteissä Paula Mäkipellon https://www.instagram.com/metelinmaki/ kanssa ja hän kannusti myös kirjoittamaan ja niinpä perustin tilini Instagramiin ja Facebookiin.
Enkä ole katunut päivääkään. Kirjoittelu on niin minun juttuni. Rakastan sitä.

Lomautus

Minulle lomautus ei ollut siis kaikenkaikkiaan katastrofi. Opin paljon itsestäni ja siitä mitä haluan tehdä. Se antoi aikaa kerätä voimia ja miettiä elämän suuntaa.

Maskit

Maskien käyttö alkaa suoraan sanottuna inhottamaan. Iho kärsii ja hengittäminen on hankalaa. Mutta jos sillä estän taudin leviämistä niin tietenkin käytän maskia.

Toivotaan, että elämä alkaisi pian palautumaan normaalimpaan suuntaan ja saataisiin kuriin tämä ikävä Korona.

Haluan toivottaa kaikille oikein mukavaa elokuuta ja kiitos, kun luet blogiani!

Rakkaudella Piia