Rakkauden murusia

Aamun sarastaessa painaudut kiinni minuun.
Hengityksesi niskassani saa minut värähtämään
lämmöstä.
Kuinka onnekas olenkaan saadessani olla juuri tässä, juuri tällä paikalla.

Minä ja Hän

Kun ensi kertaa tapasin Hänet, aviomieheni se oli rakkautta ensi silmäyksellä.
Tapasimme huoltoasemalla, joka silloin oli maanlaajuinen ketju.
Astelin ystäväni kanssa sisälle huoltsikalle ja spädämmm se oli siinä. Tosin siitä meni vielä muutama päivä, kun tapasimme paikallisessa yökerhossa ja siitä se sitten lähti rakkaustarinamme.

Teiniydestä aikuisuuteen

Olin juuri 17-vuotta täyttänyt neitokainen tuolloin, kun tapasimme ja Hän viisi vuotta vanhempi minua. Siitä se sitten lähti ja aika pian tuosta löimme hynttyymme yhteen ja minä kimpsuineni kampsuineni ja koirineni muutin hänen luokseen.

Elämän karuselli

Elämäämme on mahtunut tyyntä ja myrskyä ja olemme lipuneet hyvinkin lähellä teidemme erkaantumista. Minä erityisherkkänä ja Hän ei erityisherkkänä on toisinaan ollut aika vaikea combo, mutta aina olemme selvinneet ja saaneet rakkautemme taas hehkumaan kuumana.

Rakkauden ytimessä

Esikoiseni sain 23-vuotiaana ja maailmahan mullistui kertaheitolla. Elämään tuli aivan toisenlainen rytmi ja aivan toisenlaiset prioriteetit. Raskaus ja lapsen syntymä lähensivät meitä kaikin tavoin.
Elämä täydentyi muutamien vuosien päästä toisella lapsella. Elämän onni ja kaikki oli siinä lapsiemme ja perheemme ympärillä.

Siunaukset

Koen olevani siunattu. Minulla on ihana perhe, vanhemmat ja muut läheiset. Minulla on työ, katto pään päällä, ystäviä. Mitä muuta tässä voi toivoa. Tietysti sitä, että kaikki läheiseni voisivat mahdollisimman hyvin.

Elämässä kaikki hyvin.

Siunausta kaikille!

Piia