Entäpä jos olisitkin itsesi puolella?

Entäpä jos tänään päättäisitkin olla itsesi puolella?
Entäpä jos katselisitkin itseäsi peilistä arvostaen ja myötätuntoisesti ja astelisitkin kohti auringonlaskua ajatellen kuinka mahtavan hyvä tyyppi sinä oletkaan!

”Voi kunpa se olisikin niin helppoa”! Voin kuulla korvissani jo nyt, jos tätä luet.
Mutta tämä onkin se unelmakuva ja se mihin pitäisi pyrkiä.
Ei, en voi sanoa, että toimin noin kuin mietteessäni kirjoitan, mutta koko ajan pyrin siihen, kahlaan ja laahustan.

Joinain aamuina voin hymyillen katsella peiliin ja todeta: ” Okei, oot ihan hyvä tyyppi ja näytät ihan ok naiselta”. Toisena päivänä taas saatan katsella itseäni ja todeta: ” No joo parhaat päivät on kohdallasi menneet, eipä tässä mikään auta.”

Se miten nukut, liikut ja syöt vaikuttaa kaikkeen tähän kuvaan millä itsesi maalaat. Opettelua se vaatii. On kohdattava itsensä ystävänä, ei vihollisena. On oltava itsensä puolella, ei vastaan.

Okei, fakta on, että olen keski-ikäinen nainen, en enää nuoruuden voimissani, en fyysisesti, mutta henkisesti voin sanoa, että voin paremmin kuin koskaan aikaisemmin. Enkä haluaisi olla enää parikymppinen. Se ajanjakso elämässä on eletty ja tänään seison paikallani vahvempana kuin koskaan. Vaikkakin toisena päivänä tunnen toisin ja toisena toisin. Mutta eikös elämä olekin sellaista, että välillä sataa ja välillä paistaa?

Voi kuinka tällä kaikella sekameteli tekstilläni haluan vain kertoa sinulle, että, olet upea, ihana ja juuri täysin riittävä tuollaisena kuin olet! Juuri tuollaisena!

Upeaa kevättä ystäväni!

Rakkaudella Piia

Kuva: Riina Leinonen