Pidä huolta itsestäsi

Pidä huolta itsestäsi, sydämestäsi.
Kuka muu sen kuisketta paremmin voisi kuulla kuin sinä?
kuka muu sen sykähdyksiä tunnustella?
Puhu sydämellesi rakkaudella.

Kuka toinen voisikaan huolehtia juuri sinun sydämestäsi kuin sinä itse?
Kuka toinen kuulla sen itkua, naurua, häpeää, surua, kaikkea? Ei kukaan toinen.

Miksi unohdamme toimia silloin, kun sydän sanoo, että on uupunut tai miksi unohdamme toimia jos sydän sanoo, että kaipaa iloa. Itse Jumalaan uskovana koen, että Jumala puhuu sydämellemme. Hän kertoo milloin on aika levätä, milloin vaihtaa suuntaa. En vain aina muista sitä.
Kuvittelen, että itse osaan, itse pärjään ilman Hänen apuaan, kunnes taas huomaan olevani tuuliajolla.

Elämämme täyttää monenmoiset kiireet, huolet, tekemättömät työt. Listat ovat loputtomia jos niin haluamme. Mutta mikä on tärkeintä, sen usein unohdamme. Suorittaa voi jos haluaa, tehdä elämästä oravanpyörän. Se tie on sitten mikä on.

Olen täällä puhunutkin uupumisestani aiemmin. Tällä hetkellä tunne on sinnepäin vievä, joten haluan tehdä sille stopin jo nyt. Tiedostan asian joten se on pysäytettävissä. Nyt se mitä kaipaan on lempeys, itsemyötätunto ja lepo aina, kun se on mahdollista.

Minulla on paljon uutta tällä hetkellä elämässäni ja se on niin ihanaa ja olen superinnoissani, mutta huomaan, että sekin kuluttaa voimia ja kaikki se uusi ja uuden oppiminen.

Kiitollinen olen tästä kaikesta mitä elämä on eteeni tuonut. Ja aionkin myös keskittyneemmin katsoa ylöspäin josta tiedän sen sisimmäisen avun kuitenkin tulevan.

Kiitos, kun luit. Pidä itsestäsi ja sydämestäsi huolta.

Piia