Vireysvalmentaja-koulutus

Tämä vuosi starttasi Hanna Markukselan luotsaamassa Vireysvalmentaja-koulutuksessa. Hanna on psykologi ja traumapsykoterapeutti. Valmistuin Kognitiiviseksi lyhytterapeutiksi Integrumilta marraskuussa 2023. Vireysvalmennuksen ja kognitiivisten menetelmien yhdistelmä tulee olemaan varmasti tosi hyvä.

Vireysvalmennuksessa keskitytään saamaan työkaluja nykyajan kuormitushaasteisiin. Nykyelämän hektisyys tuo haasteita jaksamiseen ja hermosto voi käydä ylikierroksilla. Pahimmillaan krooninen stressi alkaa nostaa päätään ja olo voi olla kaikin puolin kurja. Ihminen voi olla lopulta todella vetämätön ja arjen pienetkin asiat kuormittavat.

Ihminen voi olla jatkuvassa hypervalppaudessa tai valtava väsymys voi vallata ja voimia ei riitä mihinkään.

Koulutuksessa myö paneudutaan kehon stressijärjestelmän toimintaan. Opimme tehokkaita ja tutkittuja menetelmiä uupumisen ja vireystiloihin juuttumisen korjaamiseksi. Tietysti paneudumme myös asioihin mitkä pitävät stressitasoja yllä ja toimintapoihin mitä olisi hyvä pyrkiä muuttamaan itselleen paremmiksi.

Vireysvalmennus sopii myös trauman kokeneille, koska silloin vireystilansäätelyt voivat olla iso haaste ihmiselle.

Oon todella innoissani tästä koulutuksesta. Jos jonottaa pidempään psykoterapiaan, vireysvalmennus on hyvä. Keho ja mieli tekevät yhteistyötä ja, kun näiden yhteistyöhön saadaan toimivia työkaluja on psykoterapiaankin astuminen helpompaa ja voidaan kenties nopeammin päästä kiinni asioiden syvällisempään prosessointiin.

Mikäli sie kamppailet stressin ja jatkuvan ahdistuksen ympäröimänä niin oo yhteydessä matalalla kynnyksellä. Tapaamiset on etänä ja en kirjaa sähköiseen järjestelmään käyntikertomuksia.

Ensimmäinen käynti on ilmainen puhelimitse n. 30min. ja se ei velvoita siuta jatkotapaamisiin.

Jos päätät, että haluat tavata uudelleen, hinta on 70€/50 min. (sis.alv)

Lämmöllä Piia