Muutosten tuulet

Muutosta ei tapahdu siellä missä
sydän on lukossa.

Uusi vuosi avasi ovensa ja nyt kuljemme vuotta 2022 eteenpäin.
Ovi on avautunut toisille lempeästi, toisille rankemmalla tavalla.
Toivottavasti tämä vuosi toisi kaikille hyviä mahdollisuuksia ja rakkaudellisuutta.

Kunpa me ihmiset olisimme valmiita avaamaan sydämiämme ja avaisimme lukkojamme. Sitä kautta avautuisi aivan toisenlainen maailma eteemme. Meistä kaikki ei ole valmiita avaamaan lukkoja, saatikka raottamaan ovea sydämiimme.

Jokaisella on mahdollisuus toimia kuinka haluaa, mutta se, kun avaa sisimpänsä tuo uusia ulottuvuuksia ja mahdollisuuksia.

Kaikilla meistä on asioita joita ehkä yritämme vältellä ja emme halua puhua tai sivuutamme ne asiat, mutta, kun antaa itselleen armahduksen ja luvan olla juuri se kuka on, voi saavuttaa omaan sisimpäänsä sellaisen rauhan ja olon, että ymmärtää kuinka kaiken sen avautumisen olisi täytynyt tapahtua paljon aikaisemmin.

Minulle vuosi 2021 oli muutosten vuosi, koska uskaltauduin aloittamaan opiskelun. Kognitiivisen lyhytterapian opinnot ovat tuoneet elämääni kutkuttavan jännittävää uutta ja olen todella innoissani koulutuksesta.
Halusin aina psykologiksi ja tässä koulutuksessa saan nähdä jotain osa-aluetta kyseisestä koulutuksesta. Kaikesta tästä voin kiittää kaikkia läheisiäni. Ihanaa, kun tuette!

Meillä kaikilla pitäisi ja saa olla unelmia. Ja meidän pitäisi olla myös valmiita muutoksiin.
Myös sydämen lukon avaaminen ja oven raottaminen tuo varmasti kaivattua muutosta, oppimista ja oman itsensä todellista tuntemista.

Elämme kerran täällä maan päällä, uskalletaan siis avata lukkojamme ja annetaan myös muutosten tuulten puhaltaa sisällemme.
Elämä kyllä kantaa!

Ihanaa Uutta vuotta!

Rakkaudella Piia