Hellitä hiukan

Anna sydämesi sykähdellä rauhallisesti omaan tahtiin.
Anna mielesi tyyntyä ja tahtisi hiljentyä.
Aina ei tarvitse roihuta täydellä liekillä
.

Elämme ajassa, jossa suorittamisesta on tullut elämäntapa. Heräämme aamulla ja siitä lähtee käyntiin iltaan asti kulkeva marssi, joka kuluttaa ja syö ihmistä.
Ellei itse kiinnitä huomiota siihen kuinka päivänsä elää, voi todella uuvuttaa itsensä.

Onkin tärkeää pysähtyä itsensä äärelle. Kuunnella mitä sydän sanoo, mihin mieli vaeltaa.
Meillä on monesti sata rautaa tulessa ja siitä seuraa sekasortoinen säntäily ja suorittaminen sinne ja tänne. Pian huomaamme olevamme pisteessä, jossa mieli oireilee ja keho sen myötä tai toisinpäin.

Olisi niin tärkeää aloittaa päivä rauhallisesti, tehdä rentoutusharjoitus, rukoilla tai muuten hiljentyä ennen nousua ja siitä sitten lähteä aamuun ja päivään seesteisemmällä fiiliksellä. Itse noudatan tätä epäsäännöllisen säännöllisesti ja kyllä sen sitten huomaa, kun se ei ole säännöllistä..

Kunpa vain muistaisimme ettemme ole koneita. Tarvitsemme aikaa lepoon, palautumiseen ja elämän hallinnassa pitämiseen. Elämä suistuu helposti radaltaan jos itsestään ei pidä huolta.

Se miten puhuu ja kohtelee itseään on myös tärkeää. Puhu ja kohtele itseäsi siten miten haluaisitkin itseäsi kohdeltavan ja tee myös muille näin.

Elämä on tarkoitettu elettäväksi, ei suoritettavaksi.

Piia

Kuva: Matias HallikainenECOSYSTEM

Positive growth.

Nature, in the common sense, refers to essences unchanged by man; space, the air, the river, the leaf. Art is applied to the mixture of his will with the same things, as in a house, a canal, a statue, a picture. But his operations taken together are so insignificant, a little chipping, baking, patching, and washing, that in an impression so grand as that of the world on the human mind, they do not vary the result.

The sun setting through a dense forest.
Wind turbines standing on a grassy plain, against a blue sky.
The sun shining over a ridge leading down into the shore. In the distance, a car drives down a road.

Undoubtedly we have no questions to ask which are unanswerable. We must trust the perfection of the creation so far, as to believe that whatever curiosity the order of things has awakened in our minds, the order of things can satisfy. Every man’s condition is a solution in hieroglyphic to those inquiries he would put.